NOWY problem. Nagle nie mam dźwięku. Nie mogę odtwarzać radia, ani Bluetooth nie ma dźwięku. Wewnątrz pokrętła głośności "Przycisk zasilania" jest wyłączony i wyszarzony. Jeśli spróbuję go włączyć, widzę niebieskie rozpoznanie wciśnięcia tego przycisku, ale się nie włącza. Jeśli przejdę do FM, wyświetla się "Audio off" i nie można tego zmienić. Jeśli odtwarzam muzykę przez BT, pokazuje, że "teraz odtwarza", ale brak wyjścia audio. Połączenia Bluetooth odbierają z mojego telefonu, ale znowu brak dźwięku i widzę, że zasilanie jest wyłączone, ale nie mogę go włączyć. Mam nadzieję, że @Ford Motor Company może mi pomóc z tej perspektywy. Spędziłem około godziny na rozmowie telefonicznej z pomocą techniczną Forda, ale nic nie osiągnęliśmy. Wiem, że wysyłał do zespołów, które mogłyby pomóc, ale jak dotąd nie oddzwonili. Być może nikt tutaj (oprócz oczywiście Forda) nie może pomóc, ale rozwiązanie może pomóc komuś w przyszłości.
Wydawało się, że wczoraj rano było w porządku, pomoc techniczna Forda poprowadziła mnie przez interesujący "reset", który dotyczył przycisku blokady drzwi i zamykania i otwierania drzwi oraz cyklu zasilania, ale również bez powodzenia.
Wydawało się, że wczoraj rano było w porządku, pomoc techniczna Forda poprowadziła mnie przez interesujący "reset", który dotyczył przycisku blokady drzwi i zamykania i otwierania drzwi oraz cyklu zasilania, ale również bez powodzenia.